Logo Planetbits

Een onderdeel van 'Het Nieuwe Werken' is het werken op afstand wat almaar belangrijker wordt.


Veel bedrijfsprocessen zoals E-mail, agenda's, contactpersonen, chat met medewerkers en het delen van documenten zijn dankzij online aanbieders als Microsoft en Google toegankelijk. Maar hoe zit dat met bedrijfsspecifieke processen?


Planetbits is een uniek bedrijf dat bedrijfsspecifieke processen / modellen en methodieken vertaalt naar een online omgeving. Deze online oplossingen zijn geoptimaliseerd voor het werken op afstand zodat ze beter aansluiten bij ‘Het Nieuwe Werken’.

De voordelen van onze online oplossingen gaan verder dan alleen het werken op afstand:


  • Alles staat veilig online en kan niet verloren gaan
  • Er hoeft niets te worden gedownload naar de computer
  • Medewerkers werken altijd met de laatste versie
  • Overal toegankelijk (op afstand werken) voor ieder die u vertrouwt
  • Bereikbaar via een computer, laptop en/of smartphone
  • U heeft complete controle over wie wat uitvoert
  • Veel mensen kunnen er tegelijk mee werken

Onze dagelijkse drive is het maken van ergonomische web-based software die door iedereen waar dan ook te gebruiken is. Software die doet wat ze moet doen, zonder toeters en bellen. Omdat onze online oplossingen web-based draaien, zijn ze altijd online beschikbaar voor iedereen die u vertrouwt.

Hoe?
Wilt u weten hoe wij uw bedrijfsprocessen, modellen en methodieken omtoveren naar een online omgeving? Hier vindt u een overzicht van hoe wij te werk gaan.


Wat?
Veel bedrijven zijn erg tevreden over onze werkzaamheden en hebben hier veel profijt van. Hier kunt u enkele voorbeelden zien van bedrijfsprocessen die zijn vertaald naar een online omgeving.


Contact
Gelooft u ook dat ‘Het Nieuwe Werken’ de toekomst is? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om samen te onderzoeken welke specifieke processen het meeste voordeel halen uit een online omgeving.