Logo Planetbits

Tauw bv

Besluit bodemkwaliteit


In 2008 is het Bouwstoffenbesluit vervangen door het Besluit bodemkwaliteit (Bbk). Tauw heeft hiervoor een handig boekje ontworpen. Het boekje maakt gebruik van overzichtelijke stroomdiagrammen, dit hebben wij vertaald naar een online oplossing.


http://www.tauw.mobi/bbk

Tauw bv

Locatiescreeningsmodel


Tauw heeft een rekenmodel voor locatie screening op milieuthema's en risico's. Wij hebben dit vertaald naar een mobiele website zodat men op locatie kan screenen.


http://www.tauw.mobi/ls

KVK Midden-Nederland

Herken de starter


De Kamer van Koophandel heeft een test ontwikkeld: 'Herken de starter'. De test toont wat voor soort ondernemer de starter is en welke stappen uit het begin traject hij/zij nog moet doorlopen. Wij hebben dit vertaald naar een online tool die door iedereen te gebruiken is, waar dan ook en waar alle gegevens tevens worden opgeslagen.


http://www.kvk.nl/mijnstart

Tauw bv

Online jaarverslag


Tauw is een organisatie die waarde hecht aan innoveren op het internet. Voor ons een perfecte match. Als klapper op de vuurpijl die 2008 heette wilden zij iets 'spannends' doen met hun jaarverslag. Hierin kregen wij een grote vrijheid met als enige richtlijn dat het digitale jaarverslag 1-op-1 moest zijn met de print versie.


http://www.tauwgroupannualreport.com/2008

Getananny.nl

Online ontmoetingsplatform


Het vinden van een oppas is vaak niet gemakkelijk. Een prikbord in een supermarkt is dan een goede optie. Maar een dergelijk concept is uitermate geschikt om te digitaliseren tot een ontmoetingsplatform voor ouders en oppassers. Om zo oppassers een bijbaan te kunnen bieden en ouders een oppas.


http://www.getananny.nl

Go4Target

Ontwikkelcapaciteit voor GRIP software


Planetbits ontwierp en ontwikkelde niet alleen de Go4Target-website maar levert inmiddels ook ontwikkelcapaciteit voor de ontwikkeling van GRIP, een oplossing voor planning- en monitoringaspecten van Het Nieuwe Werken.


http://www.go4target.nl

Tauw bv

Begrip in bodem


Begripinbodem.nl is dť bodembibliotheek van Nederland. Tauw heeft complete kennis op het gebied van bodem en deelt dit met haar doelgroep via ons online platform. De voornaamste kracht bij dit platform ligt hem in de manier waarop men effectief de juiste content kan raadplegen.


http://www.begripinbodem.nl

Stichting Flying Teachers

Promotie & bestellingsplatform


Stichting Flying Teachers houdt zich bezig met het bouwen van scholen in het getroffen Burma. Financiering hiervoor wordt verwezenlijkt door de verkoop van een fotoboek. Planetbits heeft hier een promotie- en bestellingsplatform voor ontwikkeld.


http://www.flyingteachers.nl

Tauw bv

Tauw Regelt Uw Ruimte


Tauwregeltuwtuimte.nl is een platform waarin op slimme wijze projecten gecommuniceerd worden om zo potentiŽle klanten een beeld te geven van de werkzaamheden van Tauw in de sector Ruimte.


http://www.tauwregeltuwruimte.nl

StudentDocent

Online administratie en planning van uitzendkrachten


StudentDocent voerde haar planning en administratie uit in Excel. Dit vergt enorm veel tijd voor een bedrijf die continu inval docenten plaatst bij scholen. Planetbits heeft deze administratie en planning vertaald naar een online oplossing.


http://www.studentdocent.nl

Planetbits is erg goed in het direct en concreet vertalen van een (vage) klantvraag in effectieve webtoepassingen.

Pieter Vonk, Manager M&C, Tauw bv


Korte lijnen, snelle service. Resultaat? Een praktisch product dat perfect aansluit op onze dienstverlening. Een prima samenwerking waarbij ikzelf ook weer nieuwe kennis heb opgedaan. Een win-win situatie dus.

Rosita de Vos, Adviseur M&C, KvK Midden-Nederland


Door goed te luisteren en mee te denken met de opdrachtgever,†weten jullie†zonder veel omwegen†precies die webtoepassing te bouwen, die hij zich had voorgesteld. Jullie zijn de ideale web architecten voor ons digibeten.

Charlie Hilm, Stichting Flying Teachers

Wat mij enorm aanspreekt in onze samenwerking is jullie flexibiliteit, enthousiasme en houding van 'alles kan!'

Christian Ketelaars, Communicatieadviseur, Tauw bv

Jonge honden in de positieve zin des woords. Verfrissend, modern, technisch goed en, niet onbelangrijk, ze leveren op tijd en binnen budget.

Arthur Roskott, Commercieel Directeur, Go4Target

Bij Planetbits voelen wij ons veilig, en in goede zorgzame handen die ons op sleeptouw nemen naar nieuwe mogelijkheden.

Peter Gielissen, Eigenaar ScreamingMedia

Planetbits gaat door waar anderen stoppen. Mitsen en maren, zien zij juist als kans om een klus te klaren.

Simon Bos, Consultant Productontwikkeling, Tauw bv